• Softvér na ovládanie laserového značenia
  • Laserový ovládač
  • Hlava laserového galvo skenera
  • Vláknový/UV/CO2/zelený/pikosekundový/femtosekundový laser
  • Laserová optika
  • OEM/OEM laserové stroje |Označenie |Zváranie |Rezanie |Upratovanie |Orezávanie

Laserový rezací stroj: Ako ozdobiť vianočný stromček

Delená čiara

Vianoce sa blížia a Santa Claus má opäť plné ruky práce.Pripravuje sa rozdávať novoročné darčeky všetkým tým, že bude jazdiť na soboch a prechádzať komínmi.

Už ste si doma postavili vysoký vianočný stromček?Lámete si hlavu nad tým, aké dekorácie zavesiť?Poďme spolu preskúmať nejaké kreatívne nápady.

Wow, pozrite sa na tieto veľké snehové vločky!

Laserový rezací stroj: Ako ozdobiť vianočný stromček

Pôvodne ide o model snehovej vločky vystrihnutý pomocourezanie laserom.Okraje sú ostré a vrstvy sú čisté.Niektorí sa môžu čudovať, môžu lasery skutočne rezať také zložité modely?Samozrejme!!!Okrem snehových vločiek nám laserové rezacie stroje môžu priniesť aj mnoho rôznych dekorácií.

Therezanie laseromstroj nám pomáha vytvárať modely plachetníc.

Laserový rezací stroj:Ako ozdobiť vianočný stromček-2

Laserové rezacie stroje nám prinášajú domov nevyhnutnosť - kovový trezor

Náradie na spracovanie remesiel

Laserový rezací stroj:Ako ozdobiť vianočný stromček-3

Laserový rezací stroj nám môže priniesť miniatúrnu verziu kovového vianočného stromčeka.

Laserový rezací stroj:Ako ozdobiť vianočný stromček-4

Wow, nádherné duté ozdoby.

Nielen kov, ale aj drevo je možné vyrezať do požadovaného tvaru.

Musíte byť veľmi zvedaví, ako sú tieto remeslá rezané laserovým rezacím strojom, však?Postupujte podľa nižšie uvedených krokov a môžete si vytvoriť aj vlastné ozdoby na vianočný stromček.

Kroky:

1. Navrhnite si ozdoby:

Na vytvorenie ozdôb na vianočný stromček použite dizajnový softvér.Zvážte návrhy ako snehové vločky, hviezdy, soby, anjeli alebo iné slávnostné tvary.Uistite sa, že vaše návrhy sú vhodné pre veľkosť vášho stromu.

2. Pripravte si materiál:

Vyberte si vhodný materiál na rezanie laserom, ako je preglejka alebo akryl.Uistite sa, že materiál je rovný a bezpečne pripevnený k laserovému rezaciemu lôžku.

3. Importujte návrhy do laserovej rezačky:

Preneste svoje návrhy ozdôb do laserového rezacieho stroja.Usporiadajte ich na rezacom lôžku, aby ste optimalizovali využitie materiálu.

4. Upravte nastavenia lasera:

Nakonfigurujte nastavenia laserovej rezačky na základe materiálu, ktorý používate.To zahŕňa výkon, rýchlosť a frekvenciu laserového lúča.Pred rezaním celého dizajnu otestujte nastavenia na malom kúsku materiálu.

Spustite proces rezania laserom.Stroj bude nasledovať dizajn, ktorý ste importovali, a vystrihne tvary, ktoré ste vytvorili.

6. Odstráňte vyrezané ozdoby:

Po dokončení rezania laserom opatrne odstráňte vyrezané ozdoby z materiálu.Buďte jemní, aby ste nepoškodili jemné vzory.

7. Dekorácia a montáž:

Teraz môžete ozdobiť svoje laserom vyrezané ozdoby.Namaľujte ich, pridajte trblietky, alebo ich ozdobte inými dekoratívnymi prvkami.Zvážte pripojenie šnúrok alebo háčikov na zavesenie na vianočný stromček.

Nezabudnite dodržiavať bezpečnostné pokyny pri prevádzke arezanie laseromstroj a bavte sa vytváraním jedinečne zdobeného vianočného stromčeka!

由用户整理投稿发布,不代表本站观点及立场,仅供交流学习之用,如涉及版权等问题,请随时联系我们(yangmei@bjjcz.com),我们将在第一时间给予处理。


Čas odoslania: 26. decembra 2023